Aftale indgået med håndtryk, samarbejde

Bliv Aktiv Danmark Partner

Som medlem af Dansk Turismefremme kan I blive Aktiv Danmark Partner. Det betyder, at I kan anvende de seks certificeringsordninger under Aktiv Danmark som et udviklings- og markedsføringsværktøj i samarbejde med jeres lokale turisme-virksomheder.

Ønsker I fx at arbejde med cykelturisme, kan I med fordel bruge Bed+Bike-ordningen som ramme for udviklingen af cykelturismeoplevelser og -produkter - som en del af jeres lokale destinationsudvikling. Dette gælder for alle Aktiv Danmarks certificeringsordninger: Bed+Bike, Fishing Denmark, Gastronomy Denmark, Wellness Denmark, Walking Denmark og Golf Denmark. 

Vælger man som medlem af Dansk Turismefremme at blive Aktiv Danmark Partner, vil en DMO-certificering på en eller flere af temaer desuden være gratis. Derudover vil man, til gengæld for aktiv involvering og kvalitetsopfølgning af de lokalt certificerede virksomheder, årligt modtage 20% af den lokale certificeringsindtægt fra Dansk Turismefremme.

Læs mere om hvordan I kan blive Aktiv Danmark Partner herunder.

Vil du vide mere?

Hvor finder jeg mere information om Dansk Turismefremme?

Du finder mere information om Dansk Turismefremme her: Foreningen Dansk Turismefremme

Hvor finder jeg information om Aktiv Danmark?

Besøg Aktiv Danmarks hjemmeside her for at læse mere.

Du finder information også om Aktiv Danmark her: Information om Aktiv Danmark (informationen er særligt egnet til virksomheder, der ønsker certificeringer)

 

Hvor finder jeg kontaktoplysninger på medarbejdere?

Du finder kontaktoplysninger på Dansk Turismefremmes og Aktiv Danmarks medarbejdere her: Kontakt os

Hvor finder jeg information om Det Grønne I?

Du finder information om Det Grønne I og autorisationsordningen her: Det Grønne I