Aftale indgået med håndtryk

Bliv Aktiv Danmark Partner

Foto: Pixabay

Som medlem af Dansk Turismefremme kan I blive Aktiv Danmark Partner. Det betyder, at I kan anvende de seks certificeringsordninger under Aktiv Danmark som et udviklings- og markedsføringsværktøj i samarbejde med jeres lokale turisme-virksomheder.

Ønsker I fx at arbejde med cykelturisme, kan I med fordel bruge Bed+Bike-ordningen som ramme for udviklingen af cykelturismeoplevelser og -produkter - som en del af jeres lokale destinationsudvikling. Dette gælder for alle Aktiv Danmarks certificeringsordninger: Bed+Bike, Fishing Denmark, Gastronomy Denmark, Wellness Denmark, Walking Denmark og Golf Denmark. 

Vælger man som medlem af Dansk Turismefremme at blive Aktiv Danmark Partner, vil en DMO-certificering på en eller flere af temaer desuden være gratis. Derudover vil man, til gengæld for aktiv involvering og kvalitetsopfølgning af de lokalt certificerede virksomheder, årligt modtage 20% af den lokale certificeringsindtægt fra Dansk Turismefremme.

Læs mere om hvordan I kan blive Aktiv Danmark Partner herunder.

Find mere information herunder:

Kontakt sekretariatet, hvis I også vil være med i 'Aktiv Danmark Partner'-samarbejdet.

Læs Aktiv Danmark Partner aftalen her

Aktiv Danmark er et udviklings-, certificerings-, og markedsføringsnetværk, som specialiserer sig inden for seks kategorier. Læs mere om at blive Aktiv Danmark Partner og hvad selve aftalen indebærer her.

Aktiv Danmark - kvalitetsmærket aktiv ferie

Vi ejer og administrerer seks kvalitetsmærker under Aktiv Danmark, som er vores aktiv ferie-projekt.

Bliv certificeret med Aktiv Danmarks kvalitetsmærker

Aktiv Danmark har 6 certificeringer: Bed+Bike, Walking, Fishing, Golf, Gastronomy & Wellness Denmark