Vandrer ved havet

Bliv certificeret med Aktiv Danmarks kvalitetsmærker

Foto: Niclas Jessen

Aktiv Danmark samler Danmarks bedste udbydere af aktive ferieoplevelser. Certificeringsordningerne synliggør kvaliteten af de oplevelser, som tilbydes inden for vores seks temaer, og skaber et nemt overblik for gæsterne.

Aktiv Danmark er en landsdækkende kvalitetsmærkningsordning indenfor temaerne Bed+Bike, Fishing, Walking, Wellness, Gastronomy og Golf Denmark. Du kan blive aktør i vores certificeringsnetværk indenfor et eller flere af de seks temaer. Som aktør hos os får du bl.a. tilbud om deltagelse i fælles markedsføringsindsatser og netværksdage.

Tilmeld din virksomhed ved at sende en mail til: mail@aktivdanmark.dk

De seks Aktiv Danmark temaer:

Læs mere om hvad du modtager som certificeret aktør herunder samt hvilke kriterier, som skal opfyldes under hver certificeringsordning:

Bed+Bike

Fishing Denmark

Walking Denmark

Golf Denmark

Gastronomy Denmark

Wellness Denmark

Aktiv Danmarks certificeringer til turistorganisationer / DMO'er

Som turistorganisation/DMO kan I også blive certificereret med Aktiv Danmarks seks kvalitetsmærker, hvor I kan markere jer som et sted, der giver aktiv ferie gæsteservice med kvalitet. Læs krav og fordele ved sådan en certificering her.

Certificeringsbetingelser

Det er vigtigt, at man som certificeret aktør hos Aktiv Danmark opfylder kriterierne for certificeringen, således at turisterne fortsat forbinder ordningerne med kvalitet og gode oplevelser. Læs vores certificeringsbetingelser her.

Aktiv Danmark - kvalitetsmærket aktiv ferie

Vi ejer og administrerer seks kvalitetsmærker under Aktiv Danmark, som er vores aktiv ferie-projekt.