Dansk Turismefremmes kontor med logo

Aktuel information

Foto: Dansk Turismefremme

På denne side samler vi aktuel information til vores medlemmer.

Dato: 10. april 2019


Camping Key Europe campingpasset


Efter at Campingrådet gik konkurs, har mange løbende henvendt sig til os vedrørende Camping Key Europe campingpasset. Vi har af flere omgange forsøgt at få kontakt til Camping Key Alliance, der ejer campingpasset. På siden her giver vi information videre i forhold til, hvad vi ved på nuværende tidspunkt.
 

Hvad ved Dansk Turismefremme om campingpasset?
Vi har været i dialog med Camping Key Alliance, der ejer Camping Key Europe campingpasset, og de kunne i første omgang fortælle os, at de havde oprettet siden bestilpas.dk, hvor tidligere forhandlere kunne bruge deres forhandler-log-in til at bestille nye campingpas for deres kunder.


Vi har dog efterfølgende modtaget en masse gode og relevante spørgsmål fra jer herom, eksempelvis vedrørerende provision for jeres service ved at bestille campingpasset igennem siden, reglerne/forsikringerne med campingpasset - også i forhold til kravet til campingpasset på danske og udenlandske campingpladser - og om der vil komme campingmærker igen.


Vi ved, at I desværre har været nødt til at afvise kunder og opfordret dem til at købe et andet campingpas i udlandet - og vi har forsøgt at få svar fra Camping Key Alliance. Deres kontaktperson fortæller, at der findes denne hjemmeside, men at der kan være problemer med log-in, og at der kan være en del ventetid med at få campingpasset. Samtidig er der stadig en del uklarhed i forhold til jeres spørgsmål (jf. provision, forsikringer og krav til campingpasset). Vi har derfor desværre ingen svar, vi kan give videre til jer.


Vi ved desværre ikke mere
Som tingene er nu, har vi desværre ikke mulighed for at hjælpe jer med bestilling m.m. af campingpasset, da vi ikke selv kan få svar fra Camping Key Alliance. Vi vil selvfølgelig som altid gerne modtage jeres spørgsmål og videresende dem, men vi kan ikke garantere for svar, da det udelukkende ligger hos Camping Key Alliance.


I kan henvende jeres gæster til enten FMD eller DCU, hvor det ser ud til, at deres medlemmer kan købe kortet. Læs evt. mere via linket her.