Walking Denmark

Er du vild med at vandre på din ferie? Så kig efter Walking Denmark logoet

Walking Denmark er Aktiv Danmarks kvalitetsmærkeordning for overnatningssteder og områder, som har et særligt fokus på danske og udenlandske vandregæsters behov. Vandring er danskernes foretrukne aktivitet på ferien i Danmark, og behovet for overnatningssteder med særligt fokus på vandreturisten er stigende. Walking Denmark er din garanti for overnatningssteder, hvis faciliteter og services sikrer dig de helt ideelle forhold på vandreferien.

Walking Denmark arbejder for at udvikle og markedsføre vandreturismen i Danmark. Det gør vi i samarbejde med stærke partnere i turisterhvervet og relevante organisationer, så Danmark fortsat kan udvikle sig som en stærk destination for vandreturisme. For dig, der elsker at vandre betyder det et større udbud af overnatningssteder og øget kvalitet af oplevelsen. 

Vandreruter i Danmark

Vandreruter

Danmarks natur er pragtfuld at færdes i på alle årstider, og der er næsten ingen grænser for, hvad du kan opleve derude. For den er nem at komme rundt i, og det meste af den er tilgængelig for alle.