Gastronomy Denmark

Er du på udkig efter store gastronomiske oplevelser på din ferie? Så kig efter Gastronomy Denmark logoet

Certificeringsordningen Gastronomy Denmark viser vej til gode spisesteder, som har en klar holdning til maden, og hvor gode danske råvarer dominerer med en betjening i top.

Kvalitetsmærket Gastronomy Denmark er din garanti for store kulinariske oplevelser. Der stilles store krav til de certificerede spisesteder, som skal overholde en række krav til hygiejne, valg af fødevarer faglært personale og meget mere.

Gastronomy Denmark er en del af Aktiv Danmark netværket, og arbejder for at hæve det gastronomiske niveau i Danmark, så du som restaurantgæst eller overnattende gastroturist let kan få overblik over, hvor du er garanteret fødevarer og service af høj kvalitet. 

Kvalitetsmærkede gastronomioplevelser

Følg Gastronomy Denmark logoet og du er sikker på at møde en restaurant, som har en klar holdning til maden, som serveres. Alle restauranter bruger i høj grad sæsonens danske råvarer, har dygtige faglærte kokke ansat og tilbyder god kompetent betjening.

Tilbud fra aktører

Gastronomy Denmark er en kvalitetsmærkeordning, der viser vej til spændende spisesteder, som dyrker og udvikler det danske køkken.