Fishing Denmark

Er du vild med at fiske på din ferie? Så kig efter Fishing Denmark logoet

I Danmark er der masser af velegnede steder til lystfiskeri. Danmark har noget af Europas bedste fiskevand, som gør, at mulighederne for store fangster bestemt er til stede hele året. Som lystfisker har man visse unikke behov, som skal stilles når man vælger overnatningssted til fiskeferien, og heldigvis er flere overnatningssteder blevet opmærksomme på lystfiskernes ønsker og forventninger til opholdet. 

Fishing Denmark er din guide til overnatningssteder, som kan guide og vejlede dig, tage sig af dit våde tøj eller opbevare dagens fangst for dig.  Så se efter Aktiv Danmarks blå kvalitetsmærke inden for lystfiskeri. Det sikrer dig de bedste og helt ideelle forhold til de helt store bid på krogen.

Kvalitetsmærkeordningen Fishing Denmark arbejder for at markedsføre, udvikle og kvalitetssikre mulighederne for lystfiskerferie i Danmark, så oplevelsen der møder dig som lystfiskere på overnatningsstedet kan måle sig med oplevelsen på vandet i Danmark.  

gode fiskeoplevelser i Danmark

Kvalitetsmærket Fishing Denmark

I Danmark har centrale aktører indenfor det danske turisterhverv udviklet en mærkningsordning for gæster på lystfiskerferie, hvor virksomheder og organisationer, som gør noget specielt for lystfiskere, kan blive kvalitetsmærket. Det viser dig vejen til en succesfuld lystfiskerferie.

Forskellige former for fiskeri og regionale fiskeområder

I Danmark er der masser af velegnede steder til lystfiskeri. Danmark har noget af Europas bedste fiskevand, som gør, at mulighederne for store fangster bestemt er tilstede - HELE ÅRET!