Turismefremmedage

Dansk Turismefremme afholder igen Turismefremmedage. Konferencen finder sted den 6.-7. november 2017 i København. Meld dig til to spændende dage under overskriften "Stedets potentialer som vækstdriver - Lokalfunderet turisme som grundlag for udvikling af byer og steder"

Der er nu lukket for tilmelding.

Målet for konferencen er at sikre og styrke strategisk sammenhæng og forståelse mellem lokale turistorganisationer og de kommunale plan- og strategiske afdelinger – for derved at styrke de lokale strategiske muligheder og sammenhængende indsatser.

Turismefremmedagene henvender sig til turistchefer, udviklingsmedarbejdere, kommunale planlæggere, strategimedarbejder og andre interesserede i kommunale fremskridt inden for turismefremme og destinationsudvikling.

Turismefremmedagene er årets begivenhed for turistbureauer, kommuner og destinationer med kommunal forankring. Turismefremmedagene er stedet, hvor nye kontakter skabes, og gamle relationer genopfriskes. Du møder fagfæller fra hele landet, der arbejder med de samme udfordringer, potentialer og platforme som dig. Med dig hjem får du inspiration, sparring og ny viden fra nogle af landets største kapaciteter inden for turisme og destinationsudvikling. Vi ses til Turismefremmedagene!

Læs meget mere herunder!

Varde Kommune og Vardemuseerne

Tove Wolff, Plan- og Vækstchef i Varde Kommune, og Claus K. Jensen, Museumsdirektør for Vardemuseerne.

Varde har taget konsekvensen og tænkt turisme og det planstrategiske arbejde helt tæt sammen i det daglige. Hør mere om deres erfaringer, hvad man skal være særligt opmærksom på og hvilke nye muligheder det giver. Herunder mulighed for nye attraktioner som Tirpitz og meget mere.

Anne-Mette Hjalager, Professor i turisme ved SDU

Samspil mellem turisme-planlægning og kommunale udviklingsplaner

Planlægning for turisme kan og bør ikke adskilles fra planlægning for befolkning og virksomheder.  Når der kommer gæster ser vi os selv med andre øjne. Hvordan kan det bruges til at skabe bedre lokal-miljøer og stærke selvfortællinger? Læs mere her.

Anne-Mette Knattrup, formand Dansk Turismefremme

Aktørinddragende turismeudvikling – om kommende 2018 Master Classes (med samarbejdspartnere)

Fieldtrip til bens

Fieldtrip til udvalgte locations - husk parablyen og praktiske sko.

Præsentation af BLOX og kanalrundfart

BLOX - Præsentation af et hus, som samler trådene.
BLOX er et stort byudviklingsprojekt, som efter planen indvies i foråret 2018.

Kanalrundfart til Papirøen - Fra industri til byområde.
Papirøen ligger centralt placeret i Københavns Havn og er hjemsted for de grå industrihaller med røde porte, der i mange årtier gemte på papir i massevis, deraf navnet. Hallerne og området omkring er ved at gennemgå en stor forvandling fra industriområde til levende byområde med kulturelle og gastronomiske tilbud. Papirøen er i gang med at udvikle sig til én af Københavns største turistattraktioner.

Paneldebat

Med Marianne Jelved og Stig Lennart Andersson - foruden en overraskelse.

Sara Line Bohn, Direktør BARK

Turismeudvikling er stedsudvikling. Ofte er fokus på at udvikle nye produkter og services, men turismeudvikling handler også om at udvikle steder. Men hvordan griber man det an. Hvordan udpeger man potentialerne og sætter en fælles strategisk retning på tværs af erhvervsaktører, kommune og civilsamfund – og ikke mindst hvordan prioriterer man, hvad der skal satses på. BARK Rådgivning åbner op for værktøjskassen og præsenterer eksempler på, hvordan turismeudvikling og stedsudvikling går hånd i hånd.

Lemvig Kommune og SLA-Arkitekter

Hvordan en nødvendig opgradering af havnen kan lede til ny dynamik og kreative potentialer i mødet mellem lokale aktører og turister. 

Ved Mariane Lindskov, Plan- og projektichef i Lemvig Kommune & Kristian Hansen, Turistchef i Lemvig Kommune samt Karsten Thorlund fra SLA-Arkitekter 

Stine Lea Jacobi, Programchef Realdania

Turismeudvikling er steds-udvikling - erfaringer og værktøjer fra Realdania

Hvordan Realdania arbejder med turisme og stedsudvikling, bl.a. i regi af programmet Stedet Tæller.

Mia Rasmussen, Marketing og kommunikationschef DAC

Mia Heil Rasmussen, Marketing og kommunikationschef Dansk Arkitekturcenter (DAC), vil fortælle om det nye BLOX og planerne for destinationen, DAC og Kulturkvarteret.

PROGRAM

På efterårets Turismefremmedage vil vi sætte fokus på, hvordan den lokale turismeudvikling bedst sættes i samspil og dialog med kommunens strategiske udviklingsarbejde. Husk at opfordre dine kommunale strategimedarbejdere til at deltage sammen med dig!

Turismefremmedagene er årets begivenhed for turistbureauer, kommuner og destinationer med kommunal forankring. Turismefremmedagene er stedet, hvor nye kontakter skabes, og gamle relationer genopfriskes. Med dig hjem får du inspiration, sparring og ny viden fra nogle af landets største kapaciteter inden for turisme og destinationsudvikling.

Se det foreløbige program her:

LOKATION


Dag 1: BARK                                
Bygningskulturens Hus
Borgergade 111               
1300 København K 


Dag 2: DAC
Strandgade 27B                        
1401 København K

TILMELDING


Der er nu lukket for tilmelding.

 

Pris for deltagelse pr. person, begge dage inkl. frokost og fællesmiddag (eksl. overnatning):

Medlem: 2.450 kr.
Ikke-medlem: 2.600 kr.