Medlemsbetingelser Aktiv Danmark

Medlemsbetingelser

Fredag, april 7, 2017

Medlemskabet: 

Basisbidraget dækker et års medlemskab inden for af et eller flere af Aktiv Danmarks temaer: Bed+Bike, Walking, Fishing, Golf, Gastronomy eller Wellness.
Du kan tegne ét eller flere medlemskaber inden for de 6 forskellige temaer.
Basisbidraget bliver opkrævet i januar/marts/september, og medlemskabet giver ikke automatisk indmeldelse i Dansk Turismefremme.
Nye medlemmer betaler for den resterende igangværende periode af året, og derefter på normale betingelser. 

 

Kriterier:

For at være medlem skal din virksomhed opfylde de kriterier der er opsat for hvert tema. Aktiv Danmark kan foretage kontrol besøg for at sikre sig, at kvalitetsordningens indhold bliver efterlevet.

 

Udmeldelse:

Ønskes der udmeldelse af et eller flere af Aktiv Danmarks temaer Bed+Bike, Walking, Fishing, Golf, Gastronomy, Wellness skal dette gøres skriftlig via e-mail (mail@aktivd...) eller post. Oplys: virksomhedsnavn, temamedlemskab, og skriv at I ønsker at udmelde jer. Medlemskabet vil ophøre ved årets udgang og udmeldelsen skal ske inden 1. oktober. Opsigelsen af medlemskabet bliver bekræftet af Aktiv Danmark. Ved udløb af medlemskabet ophører retten til at benytte Aktiv Danmarks medlemskabsfordele samt navn, logo og skiltning i forbindelse med egen markedsføring. Dette gælder både offline og online. Skilte betalt af Aktiv Danmark skal returneres.

Man kan ikke udmelde sig automatisk ved ikke at betale basisbidraget.

Vi vil meget gerne modtage en begrundelse for beslutningen om udmeldelse. Denne oplysning bruger vi i vores bestræbelser på hele tiden at forbedre os. Virksomheden er altid velkommen til at melde sig ind hos Aktiv Danmark på et senere tidspunkt.

 

Hvad får du som medlem?

Basisbidraget giver ret til brug af Aktiv Danmarks kvalitetsmærker til markedsføring samt fysisk brug af mærkerne til markedsføring i virksomheden.
Desuden får virksomheden ret til at benytte sig af Aktiv Danmarks hjemmeside og facebookside til markedsføring, og får adgang til Aktiv Danmarks aktiviteter og netværk. Oversigten over aktiviteter bliver sendt ud i januar, og medlemmet modtager løbende opdateringer og tilbud fra Aktiv Danmark. Læs mere om hvilke ydelser du modtager (temaopdelt).

 

Klar til at melde dig ind?

Udfyld denne formel for at komme igang!

Del denne side