Medlem hos Dansk Turismefremme eller certificeret hos Aktiv Danmark?

Læs meget mere om vores samarbejdsmuligheder for Dansk Turismefremme medlemskab eller Aktiv Danmark certificeringer og partnerskab herunder!

Dansk Turismefremme

...er en national, politisk uafhængig forening for organisationer, der arbejder med turismeudvikling. Sammen med vores medlemmer udvikler vi dansk turisme med fokus på det lokale niveau. 

Foreningens medlemmer er lokale turistorganisationer og turistbureauer, der arbejder med turismefremme i form af turistinformation, markedsføring og udvikling af turismen på det lokale niveau. 

Læs mere om medlemskabet hos Dansk Turismefremme her

Aktiv Danmark

...er et certificeringsnetværk, der samler Danmarks bedste udbydere af aktive ferieoplevelser. Vores primære opgave er at skabe et nemt, tilgængeligt overblik og sikre kvaliteten af oplevelserne for den kvalitetsbevidste turist, der ønsker en aktiv ferie i Danmark. 

Du kan blive aktør/partner af Aktiv Danmark indenfor et eller flere af vores seks temaer: Bed+Bike, Walking, Fishing, Golf, Gastronomy og Wellness.

Læs mere om Aktiv Danmark aktør/partner her

Bliv Aktiv Danmark partner som Dansk Turismefremme medlem

Bliv Aktiv Danmark Partner

Dansk Turismefremmes medlemmer har nu mulighed for at bruge Aktiv Danmarks seks certificeringsordninger som et udviklings- og markedsføringsværktøj i samarbejde med deres aktører med Aktiv Danmark Partner aftalen.            Læs mere her.