Kvalitetsmærket Wellness Denmark

Certificeringsordningen Wellness Denmark er din garanti for wellness oplevelser på højt niveau

Interessen for wellness og spa ophold er stærkt stigende i Danmark i disse år. Udvalget af overnatningssteder med fokus på forkælelse og velvære som afbræk fra hverdagens stress og jag er stigende, og det er ikke længere de få forundt at få wellness oplevelser af høj kvalitet. Overalt i landet - fra naturens stille ro til de pulserende storbyer - er det muligt at koble af i wellness personalets kyndige hænder til priser, der er til at betale. 

Kvalitetsmærkeordningen Wellness Denmark er din guide til wellness oplevelser på højt niveau, som sikrer dig et stort udvalg af faciliteter og services, udført af faglært personale. For at blive certificeret i Wellness Denmark skal udbyderne stille et indbydende spa-område til rådighed og tilbyde en række forskellige behandlinger. Der stilles store krav til behandlernes kompetencer, samt hygiejnen på stedet. Overnatningsstederne kan desuden give kompetent rådgivning om sunde spisesteder og rekreative områder i nærheden wellness-udbyderen. 

Wellness Denmark er sat i verden af Aktiv Danmark for at kvalitetssikre wellness-turismen i Danmark. Dette gøres gennem markedsføring og udvikling af den oplevelse som wellness- og spa udbyderne tilbyder. Gennem skærpede krav til kvalitet bliver det let for dig at få overblik over hvilke overnatningssteder, der garanterer dig de optimale forhold for et succesfuldt wellness-ophold.