Kvalitetsmærket lystfiskerferie

Fishing Denmark er en certificeringsordning, som sikrer dig de optimale forhold på lystfiskerferien i Danmark

Uanset hvor man befinder sig i Danmark, er man aldrig langt fra kysten - eller for den sags skyld en af de mange søer og vandløb, der er i landet. Danmark har helt ideelle forhold for lystfiskeri, og byder på en fiskemæssig variation, som ingen andre lande kan matche. Det gør Danmark til en oplagt destination for lystfiskerferie, hvilket stadig flere får øjnene op for. Men hvilket overnatningssted skal man vælge, som har fokus på lystfiskerens helt særlige behov? 

Kvalitetsmærkeordningen Fishing Denmark er din garanti for fiskevenlige overnatningssteder, der sikrer dig de optimale faciliteter og services på fiskeferien i Danmark. De certificerede overnatningssteder i Fishing Denmark ordningen overholder alle en række kriterier, der er designet til lystfiskerens behov. Det gælder eksempelvis muligheden for at tørre tøj og nedfryse fisk, adgang til lystfiskerrelevante kort og fiskeguides, renseplads og salg af statslige fisketegn. 

Certificeringsordningen Fishing Denmark er et kvalitetsstempel, der viser vej til fiskevenlige overnatningssteder i alle danske regioner. Fishing Denmark er sat i verden for at markedsføre og udvikle forholdene for lystfisketurisme i Danmark ved at skærpe kravene til overnatningssteder, så valget af overnatningsudbyder bliver nemt, og med udgangspunkt i garanti for kvalitet.