Kvalitetsmærket golfferie

Golf Denmark er en certificeringsordning, som sikrer dig optimale golfoplevelser i Danmark

Danmark er et godt land for golfinteresserede med sine næsten 200 golfbaner. Banerne er varierede af natur og byder på højt niveau, både når det kommer til pris og kvalitet. Med så mange velholdte golfbaner indenfor så begrænset et geografisk område er Danmark en ideel base for golfferien. Samtidig er der et væld af overnatningssteder, der er opmærksomme på golfturistens særlige behov. 

Certificeringsordningen Golf Denmark er din garanti for kvalitet på golfferien. Både golfbaner og overnatningssteder kan blive certificerede, hvis de overholder en række kriterier, som garanterer for kvalitet både på og uden for banen. Det gælder eksempelvis muligheden for tidsbestilling, omklædning, opbevaring af bags, opladning af batterier til trolleys og muligheden for at tørre tøj. 

Kvalitetsmærkeordningen Golf Denmark er sat i verden for at udvikle og markedsføre golfturismen i Danmark. Gennem kvalitetssikring tydeliggøres det for turisten, hvor det er muligt at finde golfophold og baner, der tilbyder de optimale forhold og faciliteter for store golfoplevelser.