Kvalitetsmærkede gastronomioplevelser

Certificeringsordningen Gastronomy Denmark garanterer dig en høj kvalitet på spændende spisesteder, som dyrker og udvikler det danske køkken 

Gastronomien blomstrer i Danmark i disse år, og udvalget af spisesteder med et højt gastronomisk niveau er højt som aldrig før. I alle de danske regioner er der rig mulighed for stærke kulinariske oplevelser med fokus på gode lokale kvalitetsprodukter.

Kvalitetsmærkeordningen Gastronomy Denmark er din guide til madoplevelser på højt niveau. De certificerede spisesteder benytter en høj grad af danske råvarer og friske danske sæsonvarer. Både køkkenpersonale og tjenere er faglærte, og restauranterne har en klar holdning til den mad, som serveres. Samtidig stilles der store krav til fødevarehygiejne. 

Gastronomy Denmark går i brechen for udvikling og markedsføring af gastroturismen i hele Danmark. Gennem kvalitetssikring gøres det overskueligt, hvor man kan finde madoplevelser på højt niveau, og kravene til kvalitet gøres gennemskuelige og praktisk anvendelige, så valget af overnatningssted eller restaurant kan træffes nemt, og med afsæt i garanti for kvalitet.