Kommende arrangementer

Oversigt over kommende arrangementer, som Dansk Turismefremme og Aktiv Danmark arrangerer eller er medarrangør af. Vi opdaterer løbende denne side, når der kommer nye arrangementer...

2019

Turismefremmedag og Dansk Turismefremmes generalforsamling, den 28. marts 2019:

Vi er allerede godt i gang med at planlægge forårets Turismefremmedag og Dansk Turismefremmes Generalforsamling - som altid samler vi de to arrangementer i en fælles dag. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen den 28. marts 2019. Dagen afholdes på FænøSund Konference & Ferie i Middelfart og vil som altid byde på spændende relevante oplæg og mulighed for at netværke


Det Digitale Partnerskabs årsmøde, den 30. april:

Årsmødet for Det Digitale Partnerskab bliver den 30. april 2019 i København. Husk at sætte kryds i kalenderen allerede nu! Vi skal nok holde jer opdateret med programmet og tilmeldingslink, så snart det udkommer. Udover spændende oplæg kommer der to workshops på programmet, nemlig: 

1) OPBYGNING AF NY ASP-PORTAL: Hands-on hjælp til opbygning og strukturering af indhold på den nye ASP-løsning, herunder også i forbindelse med GuideDanmark indtastinger og hvor de bliver vist på desktop og mobil i den nye portal, samt forklaring af prioritetsfelt og hvordan det bliver vist.

2) HOOTSUITE OG FALCON SOM MARKETING REDSKAB: Lær fordelene ved at samle alle dine SoMe aktiviteter i samme platform for at spare tid – og ressourcer.


Del denne side

Se afholdte arrangementer her!