Dansk Turismefremmes formål

Dansk Turismefremme – vi sætter aftryk på dansk turisme

Dansk Turismefremme er en landsdækkende, politisk uafhængig interesseorganisation for organisationer, der arbejder med lokal turismeudvikling.

Vi arbejder aktivt med udvikling af de lokale turismeudviklingsorganisationers og destinationernes rolle i dansk turisme. Dette gøres gennem en aktiv styrkelse af det nationale turistpolitiske samarbejde blandt andet med henblik på at professionalisere service-, informations- og modtageapparatet på de platforme, som fremtidens turist efterspørger.  

Dansk Turismefremmes kerneområder er gæsteservice & kvalitet i turisterhvervet, markedsføring af aktiv ferie samt relationer og netværk. Sammen med vores medlemmer udvikler vi dansk turisme med fokus på det lokale niveau.

Vi varetager interesser
Dansk Turismefremme varetager medlemmernes interesser og repræsenterer det lokale niveau i nationale sammenhænge, råd og udvalg, således at det lokale niveau tænkes ind i den regionale og nationale turismeplanlægning og udvikling.

Vi skaber netværk & videndeling
Dansk Turismefremme arbejder for at skabe videndeling og erfaringsudveksling blandt vores medlemmer. Derfor inviterer vi to gange om året medlemmer og andre interesserede til turismefremmedag. Herudover afholder vi workshops, studieture og netværksmøder med aktuelle temaer. Som medlem modtager du hver uge en skræddersyet nyhedsopdatering med vigtig information, tilbud og ny viden.

Vi uddanner
Dansk Turismefremme tilbyder interessante uddannelses- og udviklingstiltag for medlemmer til særpris. Vi indgår alliancer og samarbejder, som giver vores medlemmer mulighed for at deltage i andre landsdækkende opkvalificeringstilbud.

Vi rådgiver
Dansk Turismefremmes medlemmer er sikret faglig sparring og netværk. Dansk Turismefremmes medlemmer kan altid kontakte sekretariatet for rådgivning og vejledning om alt fra nationale turismetiltag til udfordringer med lokal turismeudvikling eller gæsteservice.

Fokus på gæsteservice & aktiv ferie
Som den eneste landsdækkende organisation sætter Dansk Turismefremme skarpt fokus på gæsteservice og aktiv ferie

Autorisationsordningen - det grønne ”I”
Dansk Turismefremme administrerer og udvikler de danske turistbureauer og turismefremmeorganisationers nationale kvalitetsmærkningsordning. Vi administrerer og udvikler service- og informationskvaliteten på turistbureauerne ud fra turisternes aktuelle behov. Dansk Turismefremme varetager tildelingen af det grønne ”I” – sammen med de autoriserede bureauer styrker vi det danske turistprodukt, skaber synlighed og sikrer et ensartet og højt serviceniveau i dansk turisme.

Aktiv Danmark
Dansk Turismefremme ejer og administrerer kvalitetsmærkningsordningen Aktiv Danmark. Aktiv Danmark er en landsdækkende kvalitetsmærkningsordning indenfor temaerne Bed+Bike, Fishing, Walking, Wellness, Gastronomy og Golf. Sammen med medlemmerne viser Aktiv Danmark vej til landets bedste cykelruter, fiskeområder, vandreture, golf, gastronomi og wellness-faciliteter. Aktiv Danmark arbejder aktivt med national og international markedsføring af medlemmernes produkter og tilbud.

 

Del denne side

Læs mere om Dansk Turismefremme
Ønsker du at blive medlem af Dansk Turismefremme?

Tilmelding kan indsendes på indmeldelsessiden

eller ved at kontakte sekretariatet:

info@danskturismefremme.dk

Hvem er medlem?

# Dansk Turismefremmes medlemmer består af 48 lokale turismeudviklingsorganisationer, destinationssammenslutninger og uddannelsesinstitutioner, som alle arbejder aktivt med at styrke den lokale turismeudvikling.

# Autorisationsordningen rummer på landsplan 80 turistbureauer og turistinformationer, som yder gæsteservice og turistinformation af højeste kvalitet.

# Aktiv Danmark netværket har 303 medlemmer fordelt på temaerne Cycling, Fishing, Walking, Wellness, Gastronomy og Golf.