Dansk Turismefremme - et stærkt netværk i dansk turisme

Dansk Turismefremme er det nationale omdrejningspunkt for turismeudvikling i lokalt perspektiv. Vores medlemsskare består af lokale turismeudviklingsorganisationer, destinationer, kommuner og uddannelsessteder.
Visionen er at sikre videreudvikling og fremtidssikring af vores medlemmers virke med henblik på at medvirke til vækst indenfor dansk turisme.

Missionen er at være vores medlemmers nationale talerør – ved at dagsordensætte, påvirke og synliggøre medlemmernes afgørende rolle indenfor turismen i Danmark. Endvidere arbejder vi for, at gøre vores medlemmer til lokale turismeudviklingseksperter via den nyeste viden og konkrete værktøjer.  

Bliv Aktiv Danmark partner som Dansk Turismefremme medlem

Bliv Aktiv Danmark Partner

Dansk Turismefremmes medlemmer har nu mulighed for at bruge Aktiv Danmarks seks certificeringsordninger som et udviklings- og markedsføringsværktøj i samarbejde med deres aktører med Aktiv Danmark Partner aftalen.            Læs mere her.

Turismefremmedage, den 20.-21. september

Følg med her, når vi inden længe præsentere programmet for efterårets Turismefremmedage, hvor temaet ligesom i foråret er 'Best Practice'. Husk at sætte kryds i kalenderen, torsdag den 20. og fredag den 21. september! Følg også med her, når vi åbner for tilmeldingssiden. 

Turismenyheder

 

Læs vores nyeste pressemeddelelse her!

I den forgangne uge indgik Regeringen og DF en aftale om forenkling af turisme- og erhvervsfremmesystemet. Dansk Turismefremme bakker op om aftalen, men har også et par vigtige opmærksomhedspunkter til den videre behandling. 

Læs vores pressemeddelelse her!