Bliv certificeret aktør hos Aktiv Danmark

Aktiv Danmark samler Danmarks bedste udbydere af aktiv ferieoplevelser. Via certificeringsordningerne synliggør vi kvaliteten af de oplevelser, som tilbydes inden for vores seks temaer, og skaber samtidig et nemt tilgængeligt overblik for den kvalitetsbevidste gæst, som ønsker at komme på aktiv ferie i Danmark.  

Du kan blive aktør i vores certificeringsnetværk indenfor et eller flere af de seks temaer: Bed+Bike, Walking, Fishing, Golf, Gastronomy og Wellness. 

Som aktør hos os får du bl.a. tilbud om deltagelse i fælles markedsføringsindsater, kurser og netværksdage. Læs mere om hvad du modtager som certificeret aktør her på siden samt hvilke kriterier, som skal opfyldes under hver certificeringsordning.

 Se Krav til Aktiv Danmark certificering her. Du kan tilmelde din virksomhed på dette link eller sende en mail til mail@aktivdanmark.dk

Har du spørgsmål? Så kontakt os her på sekretariatet!

Bliv Aktiv Danmark partner som Dansk Turismefremme medlem

Bliv Aktiv Danmark Partner

Dansk Turismefremmes medlemmer har nu mulighed for at bruge Aktiv Danmarks seks certificeringsordninger som et udviklings- og markedsføringsværktøj i samarbejde med deres aktører med Aktiv Danmark Partner aftalen.            Læs mere her.