Forberedelse af gastronomisk oplevelse, Aktiv Danmark, Fotograf Robin Skjoldborg

Tema: Gastronomi

Klargøring af gastronomisk ret, Aktiv Danmark, Fotograf Claes Bech-Poulsen

Gastronomi i fokus

Certificeringsordningen Gastronomy Denmark viser vej til gode spise- og overnatningssteder, som har en klar holdning til maden, og hvor gode danske råvarer dominerer med en betjening i top.

Kvalitetsmærket gastroferie

Certificeringsordningen Gastronomy Denmark er din garant for gode forhold og høj kvalitet på din gastroferie i Danmark. Læs mere om hvad ordningen indebærer for dig, og hvad du kan forvente af overnatnings- og spisestedet.

Gastronomiske oplevelser

Det gyldne kvalitetsmærke fra Gastronomy Denmark er din garant for gastonomiske oplevelser på højt niveau. Logo'et viser vej til gode spise- og overnatningssteder, som har en klar holdning til mad, og hvor gode danske råvarer dominerer med en betjening i top. Se stederne her!

Tilbud og events hos Gastronomy Denmark steder

Foto: Robin Skjoldborg

På udkig efter gastronomiske oplevelser på din ferie?

Så kig efter Gastronomy Denmark logoet!
Kvalitetsmærket Gastronomy Denmark er din garanti for store kulinariske oplevelser. Der stilles store krav til de certificerede spisesteder, som skal overholde en række krav til hygiejne, valg af fødevarer faglært personale og meget mere.

Gastroturismen i Danmark

Gastronomy Denmark arbejder for at hæve det gastronomiske niveau i Danmark, så du som restaurantgæst eller overnattende gastroturist let kan få overblik over, hvor du er garanteret fødevarer og service af høj kvalitet.