Mere om dansk gastronomi

Fredag, marts 20, 2015

Smagen af Danmark

På trods af Danmarks lille størrelse, er der ret store forskelle på, hvad de forskellige egne byder på af lokale råvarer. Ud fra et gastronomisk synspunkt er der meget at komme efter på en tur rundt i Danmark. Der er heldigvis mange spisesteder rundt omkring i landet, der har lokale egnsspecialiteter på menukortet, så du rigtigt kan fornemme smagen af Danmark - se mere om de mange muligheder på VisitDenmarks hjemmeside.

Derudover huser Danmark verdens bedste restaurant, Restaurant Noma, og du finder ikke mindre end 15 restauranter i København med de eftertragtede Michelin stjerner. I den seneste udgivelse fra Whiteguide finder du mange af Danmarks bedste restauranter fordelt i hele landet, og der er også plads til adskillige af Aktiv Danmarks kvalitetsmærkede spisesteder og restauranter.

What's on?

Her kan du se aktuelle madfestivaller og andre food-events!

Kilde: VisitDenmark og Aktiv Danmark

Del denne side

Gastronomi i Danmark

Kvalitetsmærket gastronomioplevelser

Følg Gastronomy Denmark logoet og du er sikker på at møde en restaurant, som har en klar holdning til maden, som serveres. Alle restauranter bruger i høj grad sæsonens danske råvarer, har dygtige faglærte kokke ansat og tilbyder god kompetent betjening.